Kurs & Teambuilding


Faglig påfyll i en kombinasjon med frisk luft, naturopplevelser, god mat og gode lag opplevelser gjennom felles aktiviteter. Med disse forutsetningene er du sikret den gode opplevelsen. Eikerapen Gjestegaard vektlegger godt og nært vertskap under kursoppholdet som vil medfører at det blir ett vellykket arrangement både for oss og deg.

Vår største konferanseavdeling er på 200 kvm og ligger i 1 etasje på hotellet. Vi har også kursrom med egen terrasse – med flott utsikt mot naturen, som kan benyttes som gruppe rom eller til mindre grupper alt etter behov og ønske.

Våre lokaler er meget fleksible for bruk til forskjellige anledninger. Vi har trådløst internett i våre lokaler, og standard teknisk utstyr


Huskeliste for kurs & møter


Etter at du har bestilt et konferanseopphold hos oss,
så kan du ta en titt på huskelisten vår. Se huskeliste »

I samarbeid med Adventure Norway tilbyr vi teambuilding for alle typer grupper. Vi leverer store og små opplegg, alt etter hva dere ønsker og måtte ha behov for. Eikerapen er et unikt sted med mange aktiviteter og opplevelser.

Våre kurs rom ligger henholdsvis i kjeller etasjen – hvor vi kan dele inn storsalen i 2 mindre saler. Disse bærer navnet Ellings Sal og Torsteins Sal. Konferanse rommet Vidsyn ligger i hotellets 3 etasje. Vi kan ta imot grupper fra 5 til 100 personer. Det samme gjelder selskaper og øvrige arrangementer.

For mer info/tilbud og booking:
tlf: 907 55 903
[email protected]

Trenger du et konferanserom?

Kontakt oss her »