Gamle Gardsvegen 30, 4544 Fossdal
Tlf: (+47) 38 28 38 50
Jetzt buchen

Rideturer med overnatting

RIDETUR MED OVERNATTING PÅ FJELLET

Bli med på ridetur i fantastisk natur! Fra fredag 22. juli til søndag 24. juli arrangerer vi ridetur på fjellet med overnatting i telt fra lørdag til søndag. Turen er for dem som har litt rideerfaring, og behersker lettridning i trav og galopp. Du må være minimum 12 år og det forutsetter at minst 6 personer melder seg på turen. 

Pris fra 4500 kr pr. person. I prisen er det inkludert overnatting på dobbeltrom, måltider og ridning med guide. Tar du med deg din egen hest blir prisen redusert med 1000 kr. Vi tar et ikke-refunderbart depositum à kr 1000,- pr. person ved bestilling. Det er IKKE værforbehold.

Program: 

Fredag: Ankomst før middag kl 19:00. Infomøte med turleder kl 20:30. Overnatting Eikerapen Gjestegard.

Lørdag: Etter frokost er det ridetur via Homsvatn, hvor vi spiser lunsj, til Liansvatnet hvor teltene står klare. Det blir servert både god mat og gode historier fra området.

Søndag: Etter frokost vender turen hjemover. Turen hjem over fjellet er en av de mest krevende rutene med stor variasjon i underlaget. Vi krysser myrer og steinete stier. Her må du belage deg på å bruke beina i den bratteste stigningen.

Kontakt oss for mer info/bestilling på 38 28 38 50 eller post@eikerapen-gjestegaard.no

Scroll to top