Vår historie


Ønske om at varige verdier skulle stå igjen etter meg; har vært en viktig faktor og ta med seg når jeg nå startet byggingen av hotellet, som for øvrig er bygget i sveitserstil. Hotellet er faktisk bygd på familiegården fra 1600 tallet. Her er det historie i veggene, og for å kunne ta med seg en del av historien har man valgt å beholde «bestestua» som vil fremstå som ett historisk minne fra en svunnen tid.

Eikerapen Gjestegaard er blitt min livsdrøm; sier eier og utbygger Elling Eikerapen – der tradisjoner er og blir en viktig del av hotellets bærebjelke fremover. For øvrig er hotellet bygget i flott sveitserstil med mye pynt – over 4 etasjer.

Videre vil vi tilby kulturelle omvisninger, der vi bla. har tatt vare på det gamle baker huset og smia, samt låven som også er en del av kulturen som vi ønsker å dele med våre gjester. Ønsket og målsettingen vår er å kunne bli ett kurs og konferansesenter i de indre bygder, som vektlegger kultur – lokale mat tradisjoner og utmerket service i alle ledd.