Gamle Gardsvegen 30, 4544 Fossdal
Tlf: (+47) 38 28 38 50
Jetzt buchen

Rideturer

Dagstur med hest og guide

Ta en tur ut i naturen på våre flotte fjordhester. Denne turen er tilgjengelig hver dag. Vi har flere ulike turmuligheter å velge mellom, og turleder vil velge dagens beste rute. Turen tilpasses rytterens nivå, værforhold og kundens ønske. Her kan alle være med, både nybegynnere og erfarne. 

Tur på ca. 1,5 time. Pris 650 kroner per person. Aldersgrense 8 år.

Tur på ca. 3 timer. Pris 980 kroner per person. Aldersgrense 12 år.

Tur på ca. 4 timer. Pris 1380 kroner per person. Aldersgrense 12 år.

OBS! Det må bestilles på forhånd. 

Ridetur med overnatting på fjellet

Bli med på ridetur i fantastisk natur! Vi arrangerer en ridetur på fjellet med overnatting i telt fra lørdag til søndag. Turen er for dem som har litt rideerfaring, og behersker lettridning i trav. Du må være minimum 12 år og det forutsetter at minst 6 personer melder seg på turen. 

Pris fra 5500 kr pr. person. I prisen er det inkludert overnatting på dobbeltrom fredag, overnatting i telt lørdag, måltider og ridning med guide. Tar du med deg din egen hest blir prisen redusert med 1000 kr. Vi tar et ikke-refunderbart depositum à kr 1000,- pr. person ved bestilling. Det er IKKE værforbehold.

Program: 

Fredag: Ankomst før middag kl 19:00. Infomøte med turleder kl 20:30. Overnatting Eikerapen Gjestegard.

Lørdag: Etter frokost er det ridetur via Homsvatn, hvor vi spiser lunsj, til Liansvatnet hvor teltene står klare. Det blir servert både god mat og gode historier fra området.

Søndag: Etter frokost vender turen hjemover. Turen hjem over fjellet er en av de mest krevende rutene med stor variasjon i underlaget. Vi krysser myrer og steinete stier. Her må du belage deg på å bruke beina i den bratteste stigningen.

Kontakt oss for mer info/bestilling på 38 28 38 50 eller post@eikerapen-gjestegaard.no

Scroll to top