Gamle Gardsvegen 30, 4544 Fossdal
Tlf: (+47) 38 28 38 50
Jetzt buchen

Kurs & Teambuilding

Eikerapen er et unikt sted med mange aktiviteter og opplevelser.

Kurs & Teambuilding

Faglig påfyll i en kombinasjon med frisk luft, naturopplevelser, god mat og gode lag opplevelser gjennom felles aktiviteter. Med disse forutsetningene er du sikret den gode opplevelsen. Eikerapen Gjestegard vektlegger godt og nært vertskap under kursoppholdet som vil medføre at det blir ett vellykket arrangement både for oss og deg.

Vår største konferanseavdeling er på 200 kvm og ligger i kjelleretasjen på hotellet. Vi har også kursrom med egen terrasse – med flott utsikt mot naturen, som kan benyttes som gruppe rom eller til mindre grupper alt etter behov og ønske.

Våre lokaler er meget fleksible for bruk til forskjellige anledninger. Vi har trådløst internett i våre lokaler, og standard teknisk utstyr.

  • Skreddersydde aktiviteter
  • Underholdningsaktiviteter
  • Foredragsholdere og workshop

For mer info/tilbud og booking:
Tlf: 907 55 903
per@eikerapen-gjestegaard.no

Våre lokaler er meget fleksible for bruk til forskjellige anledninger.

Kurslokaler

Våre kurs rom ligger henholdsvis i kjeller etasjen – hvor vi kan dele inn storsalen i 2 mindre saler. Disse bærer navnet Ellings Sal og Torsteins Sal. Konferanse rommet Vidsyn ligger i hotellets 3 etasje. Vi kan ta imot grupper fra 5 til 100 personer. Det samme gjelder selskaper og øvrige arrangementer.

I samarbeid med Adventure Norway tilbyr vi teambuilding for alle typer grupper. Vi leverer store og små opplegg, alt etter hva dere ønsker og måtte ha behov for. Eikerapen er et unikt sted med mange aktiviteter og opplevelser.

Vi kan tilby noe som du ikke vil få i byen – nemlig ren luft og natur akkompagnert av fuglekvitter og vindens susing i trærne. Følelsen av myk mose under føttene, eller silkeføre under skiene og vann som omslynger kroppen.

Krydrer du dette med god mat – og ekte fløte i sausen, samt en natur opplevelse rett utenfor hotellrommet – da vil du garantert komme tilbake til oss. Vår kursvert følger deg under hele oppholdet og er tilgjengelig hele tiden som kurs samlingen varer.

Huskeliste for kurs & møter

Etter at du har bestilt et konferanseopphold hos oss,
så kan du ta en titt på huskelisten vår.

Scroll to top