Overnatting


Eikerapen er ett område med høye fjell, der flott og unik natur møter deg rett utenfor. Det er kun én times kjøretid med buss eller bil fra sentrale områder på Sørlandet. Fra Kristiansand og Mandal er det også kun en times biltur i ett særpreget natur- landskap.

Color Line og Fjordline er lokalisert i Kristiansand – og har daglige avganger til og fra Hirtshals - Kristiansand og er mye benyttet av våre gjester som kommer fra Europa med bil eller buss.

Eikerapen Gjestegaard tilbyr overnatting og aktiviteter hele året – turer i fjell- landskapet, badeplasser, alpinbakker, og flotte fiskevann for å nevne noen av våre nærliggende aktiviteter.

Eikerapen Gjestegaard er ett nytt hotell som åpnet juni 2017 – med alle fasiliteter som restaurant, bar, hotellrom, kurslokaler og grupperom. Totalt har vi 29 dobbeltrom - og noen av disse kan anvendes som familierom. Hotellet har innvendig heis og terrasser med utsikt, samt meget gode parkeringsplasser.

Samtidig har vi 10 hytter i ulik standard i nærheten av hotellet som også er en del av overnattingstilbudet vårt hele året gjennom.

Ønsker du å booke et rom?

Kontakt oss her »